Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας

Η Υπολογιστική Μελετητική ΕΠΕ και η Υπολογιστική Μηχανική Α.Ε. είναι εταιρείες παροχής Μελετητικών Υπηρεσιών και ανάπτυξης τεχνικού λογισμικού στον τομέα του Πολιτικού Μηχανικού. Στελεχώνονται από επιστημονικό δυναμικό με εξαιρετικές σπουδές και μεγάλη τεχνική εμπειρία.

Στις δραστηριότητες μας περιλαμβάνονται μελέτες, επιβλέψεις και διοίκηση έργων. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας μας στον ελληνικό χώρο, έχουμε συμμετάσχει στα μεγαλύτερα έργα, Δημόσια και Ιδιωτικά, που έγιναν στην Ελλάδα. Με ιδιαίτερη παρουσία στα Τεχνικά Έργα για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και στη συνέχεια με συμμετοχή σε τεχνικά έργα μεγάλων επενδύσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, συνεχίζουμε και σήμερα να συμμετέχουμε σε σημαντικά έργα στη χώρα.

Στη διαρκή μας προσπάθεια να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας, ακολουθούμε από το 2001 Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας (ISO 9001 : 2000).

Στοχεύοντας πάντοτε στην αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων, τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει ανοίγματα εκτός Ελλάδας σε αραβικές χώρες και χώρες των Βαλκανίων.

Ακολουθώντας τη συνεχή εξέλιξη της επιστήμης αλλά και την ενοποίηση της παγκόσμιας αγοράς, στοχεύουμε στο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Περικλέους 29

                  15561, Χολαργός

                  Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 6560767

Fax : +30 210 6560764

e-mail : meletitiki@ypologistiki.gr